Open tuinen Aalsmeer

Volop bezig met de voorbereidingen voor Open Tuinen in Aalsmeer, het weekend van 25 en 26 juni. Onze tuin doet ook mee, dus zorgen dat de haagjes zijn geknipt en de diverse potten gevuld. Dit jaar veel groen een witte accenten. Daarnaast hebben de "brocante" dames en Ykke een plekje in de tuin. Bij slecht weer staat ons huis ook open en verhuizen we voor een deel naar binnen. Lekker rondneuzen en snuffelen alsof je op een marktpleintje in Frankrijk bent. Kom gerust even aan Sportlaan 18 Aalsmeer!
Comments (1)

Nieuwe opdracht

Nieuwe klant bezocht. Prachtige omgeving in het Hollandse landschap. Het streven wordt om de tuin een apart plekje te geven en het landschap als achtergrond te gaan gebruiken. Inspiratie hierbij is de Belgische hoeve waar we vorig weekend een kijkje hebben genomen.
Comments

De eerste blog

Spannend, zo'n nieuwe website!
Na intensief overleg en denkwerk de afgelopen weken. Speurtocht naar de voormalige opdrachtgevers (google maps is daarbij een prima ondersteuning), immers de nieuwe tuinen, hoe mooi dan ook, zijn lastig op beeld vast te leggen. De portfolio laat een overzicht zien van tuinen die in de afgelopen 10 jaar zijn ontstaan. Een mooie impressie en prachtig uitgevoerd door diverse hoveniers en opdrachtgevers zelf.
Het resultaat van de website, met dank aan Erik, vind ik zelf zeer mooi geworden, maar belangrijker is wat vindt u ervan?

Luus
Comments
See Older Posts...