Cursus
Het is mogelijk om diverse cursussen te volgen. Het resultaat zal zijn een eigen gemaakt object voor in uw tuin (of huis). Voor eenieder te doen, je behoeft echt niet creatief te zijn aangelegd.

Object van paverpol (zie foto)
Een beeld ongeveer 40-50 cm hoog en alles is mogelijk van vogel, dame, visser, vogelverschrikker, schaatser of ander abstract figuur. Hierbij wordt gewerkt met een ondergrond van draad en folie. Daarover wordt er geboetseerd met een T-shirt gedrenkt in paverpol (textielverharder). De cursus beslaat een tweetal avonden, of een gehele dag. Om op locatie een cursus te geven behoort tot de mogelijkheden, het minimum aantal deelnemers is slechts 10 personen.

Object van wilgentenen
In het najaar is het mogelijk om met wilgentenen te werken. Alles is mogelijk van vogel, heks tot parasol. Ook hiervoor geldt een minimale deelname van 10 personen.

Training
Bent u nieuwsgierig wat er bij het ontwerpen allemaal komt kijken? Of wilt u meer weten over het aanpassen, onderhouden van de tuin? Een workshop bestaande uit een 5-tal avonden geeft u een kijkje in de keuken van de ontwerpster. Iedere avond staat er een thema centraal (geschiedenis, het ontwerp, beplanting en dode materialen, uitvoering en onderhoud en tot slot adviezen). Er is ruim gelegenheid om met andere cursisten van gedachten te wisselen.

Mocht u interesse hebben in een van bovengenoemde onderwerpen, neem dan contact met mij op. Overigens heb ik ook ervaring met bedrijfsuitjes, dus ook voor grote groepen kan er een aangepast programma worden samengesteld.


Foto workshop

Locaties in Roelofarendsveen, Langeraar en Aalsmeer
Telefoon 06-23363299, voor nadere informatie